BGA

Het is het product van een uniek, mooi landschap, dat eeuwenlang is gezegend met de zuiverste natuurlijke ingrediënten - schone lucht, zoet bronwater, vers gras en geurige heide. Deze mix van het beste van de natuur in combinatie met traditionele landbouwpraktijken die generaties lang zijn doorgegeven, hebben geholpen bij het produceren van hoogwaardig vlees dat overal ter wereld wordt geconsumeerd.

Als erkenning van deze unieke kwaliteiten heeft de Europese Commissie (EC) het lamsvlees uit Wales de felbegeerde status toegekend van Beschermde geografische aanduiding (BGA). Dit geeft het lamsvlees uit Wales dezelfde hooggeplaatste status als Parmaham en andere specialiteiten, en voedingsproducten met een beschermde naam over de hele wereld. En dat is de moeite waard om te vermelden.

De naamsbescherming voor voedselproducten van de EC is erop gericht die speciale voedingsmiddelen die uniek zijn voor hun gebied te behouden en promoten – voedingsmiddelen die karakter hebben, met liefde zijn gemaakt, onverbreekbaar zijn verbonden met het land waar ze vandaan komen. Voedingsmiddelen zoals het lamsvlees uit Wales.

Dus als u dit prestigieuze keurmerk van echtheid ziet, kunt u erop vertrouwen dat de lammeren zijn geboren en grootgebracht in Wales; waar ze de mogelijkheid hebben vrij te kunnen rondlopen over ons heilzaam, natuurlijk leefgebied; en gehouden worden door boeren met ervaring in eeuwenoude traditionele landbouwpraktijken.

U kunt ervan uitgaan dat ons vlees is bereid in erkende slachthuizen en dat elk dier volledig traceerbaar is. Wij doen geen concessies aan voedselveiligheid, kwaliteit en traceerbaarheid. En we voeren inspecties uit in elke fase van het proces.

Wij streven ernaar de kwaliteit te waarborgen van ons lamsvlees uit Wales; en BGA is wat ons onderscheidt van de rest.