Welsh-lamsracks met rozemarijn, citroen & knoflook

Ingrediënten
- 2 magere racks van Welsh lam (lamsvlees uit Wales)
- 2 flinke takjes verse rozemarijn
- 1 citroen, de schil en het sap
- 3 teentjes knoflook, doormidden gesneden
- 30 ml (2 eetlepels) olijfolie
- zwarte peper
Methode
- Verwarm de oven voor: gasstand 4-5, 180 °C, 350 °F. Bereken de gaartijd voor de twee lamsracks: Medium minuten per ½ kg plus 25 minuten Doorbakken - 30 minuten per ½ kg plus 30 minuten
- Vermeng de rozemarijn, citroenschil, citroensap en knoflook, olijfolie en peper & zout en wrijf daar de racks mee in.
- Laat garen op een voorverwarmde barbecue met deksel of in een braadslede in de oven (op het rekje van de braadslede) gedurende de berekende gaartijd.
- Serveer het lamsvlees met nieuwe aardappelen en een salade van rucola met druiven.